top of page

Home - Events

Ibsen drar til Kina
Ibsen drar til Kina

dom, 21 ene

|

Bydel Østensjø

Ibsen drar til Kina

Vi inviterer deg til en unik opplevelse på Kruttverket, hvor vi utforsker veien for Ibsens genialitet til de pulserende gatene i Kina. Dette er mer enn bare et event; det er en kulturell brobygging, en feiring av teaterets globale sjarm.

Registration is closed
See other events

Time & Location

21 ene 2024, 19:00 – 22 ene 2024, 19:00

Bydel Østensjø, Arnljot Gellines vei 41 B, 0657 Oslo, Norway

About the event

  1. Ibsens Verden:Dykk inn i Ibsens dramatiske univers gjennom iscenesatte scener, foredrag og visuelle presentasjoner. Få et unikt innblikk i karakterenes kompleksitet og historiene som har berørt hjerter verden over.
  2. Kulturell Fusjon:Utforsk hvordan Ibsens verk kan smelte sammen med den rike kinesiske kulturen. Fra tradisjonell kinesisk teaterform til moderne tolkninger, vil vi vise hvordan Ibsens arv kan berike den kinesiske scenen.
  3. Interaktiv Workshop:Delta i en spennende workshop hvor vi sammen brainstormer og utforsker kreative måter å tilpasse Ibsens verker til Kinas unike kulturelle kontekst. Dette blir et interaktivt dypdykk i kunstnerisk samspill.
  4. Mingling og Mat:Møt likesinnede kulturinteresserte, nyt deilig mat og diskuter potensielle samarbeid. Det blir en uformell setting for å bygge forbindelser og dele tanker om Ibsens betydning på verdensscenen.

Share this event

bottom of page